Projects
Equitable House

In contrast to its understated exterior, the interiors of the common areas have been developed to exude a sense of exuberance and fun, not often found in a typical buildings within the square mile.

Client Greycoat Plc

Location London, UK

Status Built

 

Equitable House

Equitable House is a high quality office and retail building of approximately 65,000 sq ft on the site of a former car park, close to The Monument in the City of London.

The building design took full advantage of its location, improving views towards the River Thames and the City of London, as well as greatly enhancing the townscape qualities of the surrounding area.

The building occupies an L-shaped site with retail space on the lower ground and ground floors. Materials and fittings were well considered, including Italian polished plaster in sun yellow and white, curvilinear ceilings lit by concealed lighting and ribbed stainless steel doors.

Equitable House
Equitable House
Equitable House
Equitable House