Projects
Stukeley Street

This derelict former furniture warehouse in London's West End was restored and converted into workspace capable of secure subdivision for small and developing businesses.

Client Burswood BV

Location London, UK

Status Built

 

Stukeley Street

Located on the site of a former furniture warehouse, this elegant six-storey building has been meticulously restored into stunning media offices.

The design exploits the natural characteristics of the existing building, creating a workplace with generous daylight that allows each user to control their own environment. Finishes are predominantly transparent, reflective and light in colour. On the entrance level, a ramp leads into the building via a shared reception area.

At roof level, a south-facing reflector suspended below the glass roof directs sunlight into the depths of the building. An inviting atrium, created from a slender disused courtyard, dominates the centre of the building, which functions as an informal meeting place and pulls in fresh air, ventilating the surrounding workspace.

Stukeley Street
Stukeley Street
Stukeley Street
Stukeley Street
Stukeley Street